AFSPRAAKBEVESTIGING EN UW RECHTEN ALS SLACHTOFFER

Afspraak gemaakt met de politie intake aangifte Laster   Datem/  02-01-2023   09;30

Plaats :Tiberiuseplein 1971 HN   IJnuiden  Duur (ca.)  120  minuten.

 

Hierbij beschuldig ik Johannes Fredrikus  Koridon de I.L.T inspecteur K.v.d W van Laster.

 

Op 15 juni 2020 heeft het TUCHTCOLLEGE VOOR DE SCEEPVAART een schriftelijk verzoek tot tuchtrechtelijke behandeling ontvangen van K.v.d.W senior inspecteur I.L.T

Aard van de beschuldigingen.

aard, context en afhandeling :

 

De leugens van de inspecteur K.v.d.W. zij schrijft op  8 mei  2019  Betreft : verslag bezoek en aanvullende informatie

Aanleiding voor deze brief

Dinsdag  30 april 2019 hebben de inspecteurs Bokhorst en van der W (ondergetekende )een bezoek afgelegd aan de heer J.F Koridon aan boord van het schip JYDEN.

De reden voor dit bezoek is dat JYDEN op 22 maart 2019 betrokken is geweest is bij een aanvaring op zee met CELINA.Dhr M.Q Koridon ontvangt deze brief omdat u  bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat als eigenaar van de eenmanzaak ~Sport visser Jyden.Dhr.J.F.Koridon onvangt deze brief om u opttrad als kapitein ten tijde van de aanvaring.

 

conclusie

 

Een conclusie is een uiteindelijk besluit, oordeel of bevinding. In onderzoeken wordt altijd afgesloten met een conclusie. Een conclusie is een bevinding aan het eind van de rit, het is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van een onderzoek.

 

Opmerking hier over (leugen) 

De sportvisser Jyden stond niet ingeschreven(geregistreerd) bij de KVK! (Dus valse verklaring)waarom mocht dit niet worden gevraagd bij de Tuchtcollege voor de scheepvaart?

Zegt de inspecteur Tevens was de Jyden niet in een zeewaardige toestand.

 

Mijn antwoord: Wij waren niet beroepsmatig bezig, dus recreatief!    zie bijlage

Boot was gekeurd tot 06-04-2019    zie bijlage

 

Rol Kapitein

Het vaarbewijs sv en sw5 waren tot 01-04- 2019 geldig daarna bij het Kiwa omlaten wisselen voor grootplezier vaar bewijs 2